海子铁路网

注册进站

QQ登录

只需一步,快速开始

楼主: Gothic

[原创]零六年高速铁道展览会掠影

关闭 [复制链接]
原帖由 GT-R34 于 2006-6-8 18:24 发表

咁人哋公司有人哋公司嘅規定姐..唔俾袮就話孤寒```好似講唔過去囖!!

人哋今日禮貌好得不得了...前日係我哋簽名攞贈品

今日距行埋嚟鞠躬派贈品...180度調轉!!

老细~~快SHOW下你个两只鼠标垫是乜样既,另外发个本次展览的MM特辑,吾好收埋收埋啦!:lol:lol
原帖由 Gothic 于 2006-6-8 18:27 发表

老细~~快SHOW下你个两只鼠标垫是乜样既,另外发个本次展览的MM特辑,吾好收埋收埋啦!:lol:lol

发本次展览的MM特辑,说不定会加精的~~~~~~~~~~~~~`
原帖由 广铁广段SS8 于 2006-6-8 18:38 发表

发本次展览的MM特辑,说不定会加精的~~~~~~~~~~~~~`

身體部位的偸拍就不發喇...避免影響論壇形象

但正經一點的偸拍...可以到以下連接:

http://bbs.hasea.com/viewthread.php?tid=137124&extra=page%3D1
呵呵...BS小日本DOG~~
原帖由 广铁广段DF11 于 2006-6-8 22:15 发表
呵呵...BS小日本DOG~~

日本痲雀雖小..但五髒俱全啵!!

我倒挺喜歡這國傢的技術和MM....
原帖由 GT-R34 于 2006-6-8 18:02 发表
今天會場明顯冷清...四號綫列車模型亦撤走

日本攤位清貨狂送贈品..雖然又係嗰啲..不過kawasaki態度勁好

我坐喺JAPAN攤位..距都行過嚟派鼠標墊```仲要係兩款鼠標墊...呵呵

簡直一流~~
呢D先叫貼心一路嘛~~:P
原帖由 Gothic 于 2006-6-8 18:27 发表

伤心呀……没有人帮我拿点纪念品……:'(
原帖由 akira 于 2006-6-9 05:00 发表

伤心呀……没有人帮我拿点纪念品……:'(

肥尤不是帮你裸咗咩?
SRS三通民用既sales manager送咗两支SRS既笔笔过我,俾支你啦~~~:lol
原帖由 火车仔 于 2006-6-8 16:19 发表
X2000里面也做得那么细!不错不错!

其实粗得很,转向架又是脱轨又是断裂,不明白牵引拉杆为什么是扭曲的?只是车厢的纹路做的精细,有金属质感。
对,X2000的模型的确很粗!除了西门子的模型以外,其它都很差劲(个人认为)……其实有这么好的条件,做出来的模型还个样子,实在是讲不过去:(
有展览会看啊!羡慕!希望发点战利品来分享分享。日国的参展商好会做生意啊!以色勾人~
原帖由 Gothic 于 2006-6-8 18:03 发表

多谢“A”版主受精~~呵呵~~:victory:

今届其实都好多厂商参展,只是我没影罢了,因为本人不才,就会那几个大厂商,所以看上去少了点。日本参展商这次只占了一个地盘,全部日本公司都整合在那,而且懂得找M ...

非也!!!个人认为,近期睇咗咁多帖子,发觉你的帖子最用心去做的,“用心”好重要,不是普普通通随意拍下去,同样的一个展览,好几个车迷拍出来的感觉截然不同(不是说其他车迷影得唔好,係相比之下,G兄好一些)。所以,帖子还是要顶的!!!
原帖由 于 2006-6-12 20:21 发表

非也!!!个人认为,近期睇咗咁多帖子,发觉你的帖子最用心去做的,“用心”好重要,不是普普通通随意拍下去,同样的一个展览,好几个车迷拍出来的感觉截然不同(不是说其他车迷影得唔好,係相比之下,G兄好一 ...

多谢怯兄鼓励~~:kiss::lol也多谢各位看官的支持~~:$
头像被屏蔽
原帖由 Gothic 于 2006-6-12 22:46 发表

多谢怯兄鼓励~~:kiss::lol也多谢各位看官的支持~~:$

听说这个月成都也要举办一个铁路展览会!
原帖由 爱新觉罗 于 2006-6-12 23:54 发表

听说这个月成都也要举办一个铁路展览会!

我只在展览的某杂志上看到5.26~5.28成都有城轨展还是论坛
头像被屏蔽
支持!~~~~~~~~~
大开眼界