海子铁路网

注册进站

QQ登录

只需一步,快速开始

楼主:

[丐段作品] [原创] 暑 假 游 游 荡 荡

关闭 [复制链接]
原帖由 于 2006-9-14 07:57 发表
就係因为佢,DF3就作为备用......

我以为部车已经报废佐成佐古董了添……
原帖由 于 2006-9-14 08:30 发表
lee个场景好壮观!!!如果我屋企都有嘅话就哇哈哈la...

够晒逼真罗……唔知道而家D火车模型咩价位呢???
百看不厌!
原帖由 于 2006-9-14 08:53 发表
三茂两趟赚钱嘅重庆车,可惜即将减少一趟,真係遗憾.

1319/20系三茂的,但[旁边的1059/60系成局开的,而且点截话会少一趟?
呵呵,LZ的背光照片刚好可以拿来学习PS……
原帖由 T29-6057-K82 于 2006-9-14 20:57 发表

1319/20系三茂的,但[旁边的1059/60系成局开的,而且点截话会少一趟?

有消息说1059/1060要撤销~~~
哇,睇左几个钟先睇完,终合一次发的确不错啊~~~怯sir去桂林时正好系水灾果段时间吧?
CHEAP SIR发图都是一次过发晒,睇到我头都晕~~~~:lol.

柳州D女真是几索伽,主要是身材吾错!吾知有没令CHEAP SIR改变只喜欢村姑的看法呢?呵呵~~;P;P

有张咁笋既相都吾发比我.....强烈要求要原图!!!!

呢张好有气势啊!!不错!!
原帖由 于 2006-9-14 07:59 发表
遇龙桥附近一景,喺遇龙桥最出奇嘅一幕就係见到一个香港人,单独女性,20到"问",(个"问"字点打ar?)
问我地有无"散纸唱",加加埋埋我地总共有5张20唱咗张100,点知!!!转眼间佢突然唔见咗 ...

莫非你地时运低见到..........

老东风个PEIPEI真是好鬼SEX啊~~!!!!!!!超喜欢~~!!

意?桂东变靓咗播~~个次我去没咁多绿化,跟普通货运站差吾多~~

呢个蒸汽+道口真是非常之正!!可惜蒸汽已经淘汰了~~~这样的景观已成为历史了.......唉~~
CHEAP SIR真是非常好运啊~~~真是羡慕!

呢张相非常不错!!很有味道,如果P下距可能更有FEEL~~~!
原帖由 于 2006-9-14 16:41 发表

;P当然哦,我都经常走堂的,特别现在大四,更加多走堂......

我当然想进国企啊,但是现在珠三角的就业形势不太乐观......

兄台谂清楚啊!想有发展前途千万别进国企,你会慢慢变懒的~~而且没很硬的关系也不会耍手段的话基本上是做死一世牛仔~~三思啊!!
原帖由 广铁广段SS8 于 2006-9-14 18:21 发表
上元人给我们show过,他进行旧化使用的是小瓶的颜料~~~~

莫非是MIG天然土??
临寐逛海子,见怯之绝帖,难饰心中情。南站不才,赋劣诗一首。

观怯帖     

长帖悠悠不累人,
                          图片精彩毒害人。
                          内容充实极动人。
                          此帖不回枉为人!

民国九十五年九月十四夜

一口气睇晒,实在揾唔到接近嘅形容词形容。 一个字 正! 两个字:好正!三个字:好Q正!
真是做到三省啦...強人...暑假走了這麼多地方...

我的暑假也少了,上了中五,內地是高二.

明年四月底開始考會考啦~唉~

心總是不知道怎樣的...

再一次頂怯Sir的圖!!!