海子铁路网

注册进站

QQ登录

只需一步,快速开始

返回列表 发新帖
楼主: jason02

13,14日廣州行程(菲林版)

关闭 [复制链接]

[UploadFile=Negative06346348_1145268679.jpg]
[UploadFile=Negative06356358_1145268751.jpg]
[UploadFile=Negative06366368_1145268782.jpg]
這兩天的菲林版本就到這裡~~
江村,石圍塘的過兩天就有~~
謝謝看帖~~也謝謝各位車迷朋友接待~

衰仔是好野wor~~~
我想我这次出的没有你的好!

支持菲林!!~~~

JASON在放毒拉.放的毒好多.,哈哈,支持放毒.

菲林版 什么意思呢?

下面引用由jason022006/04/17 01:52pm 发表的内容:
13號果日一早坐x2000的T806 去廣州~
係深圳影X2000既時候又俾人問:(你咩單位ka???)
我真係想答佢我個單位係旺角~大約700百幾呎~~
顶!X2000啊~~~~
自03年开始就咪靠近过拒少于10米……

下面引用由Df11-01282006/04/17 10:03pm 发表的内容:
菲林版 什么意思呢?
菲林 means film。

下面引用由Df11-01282006/04/17 10:03pm 发表的内容:
菲林版 什么意思呢?
就是膠卷版本~

顶jason兄美图!
单反果然系神仙放屁--非同凡响!睇到我春心荡漾啊!

下面引用由T29-6057-K822006/04/17 10:50pm 发表的内容:
顶jason兄美图!
睇到春DAI都大埋?~~哇哈哈!!!!!~~~

下面引用由T29-6057-K822006/04/17 10:50pm 发表的内容:
顶jason兄美图!
哈哈~~文俊過獎la~~~
搞到我飄飄然~~

下面引用由广铁广段DF112006/04/18 07:01am 发表的内容:
睇到春DAI都大埋?~~哇哈哈!!!!!~~~
春DAI大咗咪學似距哋咁...放水囖~~~XDDDDDDDD
[UploadFile=200604141200622_1145286609.jpg]
我同Joseph/A302都去咗影試車吖```位置在Jason袮當時的左手邊的天橋上!!
跟住仲去咗西朗試車線..影到一號線的新車在試車```結果俾我哋全程捕捉```殺無赦!!! [UploadFile=20060414120050_1145287059.jpg]

下面引用由jason022006/04/17 05:02pm 发表的内容:
小白出的~
24-85出的~
小白果然唔同feeling~
確實係店~

今次你上去都唔錯收穫ar...
X2000真係殘得緊要...