海子铁路网

注册进站

QQ登录

只需一步,快速开始

楼主: bwflcsas

(已下單~大約14日會出貨)香港車迷搭單訂做水牌~~8月2日晚上9:00截止搭單~謝謝

原帖由 jovikcl 于 2009-7-28 00:53 发表
小兄弟 , 定通見啦 . :lol
定通?順手執下平貨都好:lol:lol
原帖由 E.M.U. 于 2009-7-29 20:27 发表
定通?順手執下平貨都好:lol:lol

你都識定通~咁到時定通交收都可以wor~:):):)

定通的確係好地方!!!!<<<<<<<<<<<我指買車:victory::victory:

香港兄弟,还在线呢?
原帖由 bwflcsas 于 2009-7-30 02:53 发表

你都識定通~咁到時定通交收都可以wor~:):):)

定通的確係好地方!!!!

兄弟,定通返了金温/ND5了..
LZ注意:遲下我可能會加單的呀:victory:
----加單----
N605/N 606次(广州-衡阳)
5x2個

回复 #26 E.M.U. 的帖子

ok~無問題:victory: :victory: :victory: :victory:
自己頂起~:victory: :victory: :victory: :victory: :victory: :victory: :victory: :victory:
有無包海外赴運?

小弟有點興趣,但人不在香港.問題在這裡...
原帖由 Tony仔 于 2009-8-2 04:39 发表
有無包海外赴運?

小弟有點興趣,但人不在香港.問題在這裡...

你搵係香港的朋友幫你轉錢比我,我寄比你啦,水牌唔係好大,可以當普通信件寄比你,掛號就唔會寄失啦,空郵連掛號郵費,大約$16-17啦~
原帖由 bwflcsas 于 2009-8-2 15:25 发表

你搵係香港的朋友幫你轉錢比我,我寄比你啦,水牌唔係好大,可以當普通信件寄比你,掛號就唔會寄失啦,空郵連掛號郵費,大約$16-17啦~

都可以,等我呢一兩日搵友人商討一下

咁樣 暫時想訂兩個.
1.深圳-北京西(K105/106)
2.九龍-廣州東(T817/818)

至於掛號定係普通,就要靠你,只要便宜就可以

唔該晒你 :)

回复 #31 Tony仔 的帖子

ok~無問題~起碼要7-10日先起到貨~慢慢來都可以:) :)
今天已下單了~共計訂150個~製作時間大約需14日(兩星期)~~出貨時再聯絡大家交收事宜~謝謝:victory: :victory: :victory: :victory:

手机版|小黑屋|Archiver|海子铁路网 ( 京ICP证120035号 京公网安备11010702001036 )

GMT+8, 2024-5-23 16:29